Nicuşor Dan îşi exprimă dorinţa pentru un al treilea mandat de primar şi discută despre provocările Bucureştiului

Nicuşor Dan îşi exprimă dorinţa pentru un al treilea mandat de primar şi discută despre provocările Bucureştiului

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat recent că nu intenţionează să candideze la alegerile prezidenţiale, preferând să se concentreze pe administrarea Bucureştiului şi pe problemele cu care se confruntă oraşul. În cadrul unei apariţii la Digi 24, Nicuşor Dan a menţionat că îşi doreşte să rămână în funcţia de primar general pentru un al treilea mandat, subliniind că există multe proiecte şi restanţe ce necesită atenţie în Capitală.

Primarul a abordat şi problema inundaţiilor recente din Bucureşti, survenite în urma unei furtuni puternice şi a menţionat că sistemele de canalizare din majoritatea oraşelor lumii sunt depăşite de astfel de fenomene meteo extreme. Acesta a adăugat că adaptarea la schimbările climatice este un proces îndelungat, care ar putea dura între zece şi douăzeci de ani.

În urma furtunii, pompierii au avut peste 500 de intervenţii în Bucureşti şi judeţul Ilfov, cu numeroase străzi şi locuinţe inundate, copaci şi stâlpi de electricitate căzuţi, precum şi autoturisme avariate. Capitala şi judeţul Ilfov au fost sub avertizare cod roşu de furtună.

Nicuşor Dan a mai precizat că speră în obţinerea unei majorităţi în Consiliul General, care să permită o mai bună gestionare a proiectelor capitalei, chiar dacă negocierile cu celelalte partide vor fi complexe şi alegerea viceprimarilor va depinde de acestea.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;