Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, Răspunde Provocărilor și Își Consolidează Poziția Înainte de Alegerile Locale

Radu Mihaiu, Primarul Sectorului 2, Răspunde Provocărilor și Își Consolidează Poziția Înainte de Alegerile Locale

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a fost recent în centrul unei interacțiuni ironice cu Robert Negoiță, primarul Sectorului 3, în legătură cu utilizarea pavelelor în proiectele de infrastructură urbană. Într-o apariție la Digi 24, Mihaiu a subliniat importanța pavelelor pentru menținerea esteticii și funcționalității trotuarelor în urma lucrărilor de utilități, o replică la comentariile lui Negoiță care sugera că pavelele nu sunt o soluție corectă. Mihaiu a invitat, de asemenea, competiția corectă la licitațiile publice pentru furnizarea de pavele, punând accent pe transparență și eficiență în administrarea fondurilor publice.

Pe lângă această dispută, Mihaiu a confirmat și că nu se va răzgândi în privința candidaturii sale pentru un nou mandat la conducerea Sectorului 2. El a exprimat dorința de a candida din partea USR și a alianței de dreapta unită, menționând că sondajele îl arată într-o poziție favorabilă, deși a subliniat că nu se bazează exclusiv pe acestea.

În ceea ce privește cursa pentru Primăria Capitalei, Mihaiu și-a exprimat sprijinul pentru actualul primar general, Nicușor Dan, apreciindu-i abordarea orientată spre realizări concrete în locul acțiunilor de fațadă. Acesta a descris relația cu Nicușor Dan ca fiind funcțională, în ciuda unor colaborări care nu merg foarte bine.

Aceste declarații subliniază angajamentul lui Radu Mihaiu pentru transparență și eficiență în administrarea sectorului pe care îl conduce și arată că primarul este pregătit pentru provocările viitoarelor alegeri locale.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;