Rareș Hopincă revendică victoria în alegerile pentru Primăria Sectorului 2

Rareș Hopincă revendică victoria în alegerile pentru Primăria Sectorului 2

Candidatul Alianței PSD-PNL la Primăria Sectorului 2, Rareș Hopincă, a declarat că a câștigat alegerile locale, menținându-se o diferență de peste 300 de voturi în favoarea sa după finalizarea numărătorii de către Biroul Electoral de Sector. Hopincă a subliniat necesitatea unei tranziții de mandat constructive și a îndemnat la colaborare în beneficiul locuitorilor Sectorului 2.

În ciuda acuzațiilor de nereguli la vot și a cererilor de renumărare a voturilor aduse de primarul în funcție, Radu Mihaiu, Hopincă insistă că discuțiile despre presupusele fraude sunt un pretext pentru a justifica înfrângerea USR. Radu Mihaiu a făcut denunț penal pentru fals în înscrisuri oficiale și continuă să solicite clarificarea situației voturilor dispărute.

Situația de la Sectorul 2 vine în contextul în care procesul de centralizare și validare a voturilor la nivel național a fost marcat de întârzieri, cu doar nouă județe finalizând acest proces la patru zile de la alegeri, conform declarațiilor Biroului Electoral Central.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;