Sebastian Burduja îşi afirmă poziţia de candidat în cursa pentru Primăria Capitalei şi critică refuzul dezbaterii din partea lui Nicuşor Dan

Sebastian Burduja îşi afirmă poziţia de candidat în cursa pentru Primăria Capitalei şi critică refuzul dezbaterii din partea lui Nicuşor Dan

În plină campanie electorală pentru funcţia de primar al Capitalei, Sebastian Burduja, ministrul Energiei şi candidatul PNL, îşi exprimă dezamăgirea faţă de refuzul actualului edil, Nicuşor Dan, de a participa la o dezbatere publică. Burduja consideră această atitudine o lipsă de respect faţă de electoratul liberal şi o sfidare a principiilor democratice.

"În orice caz, dânsul refuză un dialog, refuză o dezbatere, mi-am depus candidatura, am spus că în termen de o săptămână aş vrea să avem o dezbatere pe argumente. A spus public că refuză această dezbatere, dar a mai spus public un lucru, şi anume că dacă va lua un nou mandat de primar general, va depinde de Partidul Naţional Liberal în Consiliul general şi că nu vrea să-i jignească pe electorii Partidului Naţional Liberal, dar îi jigneşte refuzând o dezbatere acum, pentru că şi votanţii Partidului Naţional Liberal merită să compare în direct două viziuni", declară Burduja.

Sebastian Burduja îşi subliniază dorinţa de a aduce o schimbare în administraţia Capitalei, menţionând că el nu a deţinut anterior funcţia de primar şi că are soluţii concrete pentru Bucureşti. "Cred că sunt o alternativă pentru schimbare, pentru că faţă de ceilalţi candidaţi din această cursă eu nu am mai fost primar în acest oraş. Eu am probat acolo unde am fost la Digitalizare, la Energie, secretar de stat la Finanţe ceea ce ştiu să fac şi pot să fac, iar acum am această viziune pentru Bucureşti", afirmă candidatul PNL.

În contextul competiţiei electorale, Burduja îşi manifestă respectul faţă de toţi adversarii politici, dar subliniază că nu a fost convins de rezultatele lor şi consideră că nu au reuşit să prezinte un plan solid şi o viziune clară pentru Bucureşti.

Cursa pentru Primăria Capitalei se anunţă a fi una strânsă, iar candidaţii sunt chemaţi să-şi demonstreze capacităţile şi să câştige încrederea electoratului printr-un dialog deschis şi o viziune bine fundamentată pentru viitorul oraşului.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;