Sebastian Burduja aduce o notă de umor în cursa pentru Primăria Capitalei printr-un videoclip alegoric

Sebastian Burduja aduce o notă de umor în cursa pentru Primăria Capitalei printr-un videoclip alegoric

Sebastian Burduja, candidatul Partidului Național Liberal (PNL) pentru Primăria Capitalei, a ales să abordeze campania electorală printr-un mod inedit, folosind umorul ca mijloc de comunicare. Intr-un videoclip postat pe Facebook, Burduja ilustrează cursa electorală ca pe o competiție pe motociclete, în care el își învinge adversarii într-o manieră spectaculoasă.

Videoclipul îi prezintă pe contracandidații săi, Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone și Gabriela Firea, într-o cursă fictivă de motociclete, în care Burduja reușește să-i depășească pe toți, chiar și pe liderul cursei, Nicușor Dan. Finalul videoclipului îl arată pe Burduja trecând linia de sosire ca învingător, un simbol al dorinței sale de a câștiga Primăria Capitalei.

Candidatul PNL își exprimă convingerea că poate schimba Bucureștiul, afirmând că a pornit cursa de pe ultimul loc, dar este hotărât să câștige pentru bucureșteni. El subliniază că videoclipul trebuie tratat ca un pamflet și își încheie mesajul cu un apel la vot și schimbare, invitându-i pe cetățeni să aleagă "omul potrivit la locul potrivit".

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;