Cătălin Cîrstoiu, Candidatul Alianței PSD-PNL, Întră în Concediu pentru Campania Primăriei Capitalei

Cătălin Cîrstoiu, Candidatul Alianței PSD-PNL, Întră în Concediu pentru Campania Primăriei Capitalei

Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București și candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, a anunțat că va intra în concediu pe perioada campaniei electorale. Afirmând că regulamentul nu prevede suspendarea contractului său, Cîrstoiu a subliniat că va opta pentru concediu pentru a se dedica campaniei.

Cu o viziune clară pentru București, Cîrstoiu a exprimat convingerea că locuitorii capitalei nu sunt în căutarea unui primar similar cu actualul edil, Nicușor Dan, sau cu Cristian Popescu Piedone. "Eu cred că bucureștenii își doresc un primar echilibrat care să dea sănătate orașului," a declarat Cîrstoiu, accentuând dorința pentru o conducere care prioritizează bunăstarea cetățenilor.

În contextul unei competiții strânse, sondajele recente arată că Piedone conduce în preferințele electoratului, cu Nicușor Dan urmându-l îndeaproape. Cîrstoiu se poziționează pe locul trei, dar rămâne încrezător în șansele sale de a câștiga încrederea bucureștenilor.

Pe măsură ce campania electorală se intensifică, Cîrstoiu își propune să demonstreze că este liderul potrivit pentru a aduce echilibru și progres în administrarea orașului București.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;