Candidatul Cătălin Cîrstoiu răspunde acuzațiilor de incompatibilitate: „Am respectat jurământul lui Hipocrate”

Candidatul Cătălin Cîrstoiu răspunde acuzațiilor de incompatibilitate: „Am respectat jurământul lui Hipocrate”

În centrul unei controverse politice și profesionale, Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL la Primăria Capitalei, se apără în fața acuzațiilor de incompatibilitate, susținând că nu a încălcat nicio lege și că a acționat în spiritul jurământului lui Hipocrate.

Într-un interviu acordat postului B1TV, Cîrstoiu a clarificat că nu a avut o relație contractuală cu clinica privată Anemona Med, deținută de soția sa, și că nu a primit remunerație pentru consultările efectuate acolo. El a subliniat că a consultat pacienți la clinică la cererea colegilor săi, în cazuri medicale complexe, și că a acționat din devotament profesional și uman.

Cătălin Cîrstoiu a menționat că este susținut în continuare de coaliția PSD-PNL și că nu intenționează să se retragă din cursa electorală. De asemenea, a criticat legislația actuală, care, în opinia sa, prezintă aspecte de neconstituționalitate și induce haos în sistemul sanitar.

Acest caz a atras atenția opiniei publice și a stârnit discuții în spațiul media, Cîrstoiu considerând că este ținta unor atacuri nejustificate și că situația sa nu este unică în peisajul politic românesc.

Candidatul a făcut apel la o analiză obiectivă a situației și a invocat principiul prezumției de nevinovăție, așteptând concluziile Agenției Naționale de Integritate în acest caz.

În încheiere, Cîrstoiu a reiterat angajamentul său față de profesia medicală și față de cetățenii Capitalei, subliniind că va continua să lupte pentru interesele lor și să respecte valorile medicale și umane pe care le reprezintă.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;