Planuri de Reorganizare a Traficului în București: Cîrstoiu Propune Soluții pentru Haosul Urban

Planuri de Reorganizare a Traficului în București: Cîrstoiu Propune Soluții pentru Haosul Urban

Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianței PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, a descris traficul din București ca fiind un adevărat "haos". În urma experienței sale personale, folosind diverse mijloace de transport în comun, precum și mașina personală, Cîrstoiu a constatat că timpii de deplasare sunt excesivi și generează un nivel ridicat de stres pentru locuitori.

În cadrul unei conferințe de presă, candidatul a subliniat necesitatea unui Plan real de mobilitate urbană și a propus o serie de măsuri pentru ameliorarea situației. Printre acestea se numără trecerea Metroului și a centurii vechi la administrarea municipalității, achiziționarea de noi autobuze electrice, dar și construirea stațiilor de încărcare necesare pentru acestea.

Cîrstoiu a mai menționat că proiectele de îmbunătățire a infrastructurii și gestionarea traficului ar trebui finanțate prin fonduri europene și alte surse nonbugetare. De asemenea, a evidențiat necesitatea de a considera Bucureștiul și Ilfovul ca o comunitate unică, pentru a putea implementa soluții integrate care să faciliteze accesul și mobilitatea urbană.

Candidatul a vorbit și despre importanța semaforizării inteligente și a integrării sistemelor de transport în comun, subliniind că schimbarea atitudinii cetățenilor și a modului în care aceștia percep transportul public este esențială pentru succesul planului său de mobilitate urbană.

Prin implementarea acestor măsuri, Cîrstoiu speră să aducă o schimbare pozitivă în viața bucureștenilor și să transforme Capitala într-un oraș mai prietenos cu locuitorii săi.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;