Femeile Puternice ale Dreptei Unite: Viitoarele Voci ale României în Parlamentul European

Femeile Puternice ale Dreptei Unite: Viitoarele Voci ale României în Parlamentul European

În pragul alegerilor europarlamentare din 9 iunie 2024, alianța Dreapta Unită își prezintă candidatele de top, patru femei remarcabile care sunt pregătite să reprezinte România la Bruxelles. Cristina Prună, Violeta Alexandru, Corina Atanasiu și Adriana Cristian sunt numele ce promit să aducă schimbare și progres în politica europeană, fiecare cu viziunea și expertiza sa.

Cristina Prună, cu o experiență vastă în economie și politici energetice, își propune să contribuie la reglementări liberale ce vor stimula competitivitatea și dezvoltarea tehnologică. Viziunea sa este ca fiecare român să resimtă beneficiile directe ale politicilor Uniunii Europene.

Violeta Alexandru, cu o carieră dedicată politicii publice și muncii, se concentrează pe promovarea respectului pentru muncă și simplificarea procedurilor europene, pentru ca drepturile lucrătorilor să fie protejate și recunoscute în toate statele membre.

Corina Atanasiu, cu o bogată experiență în educație și administrarea fondurilor europene, militează pentru o politică europeană unitară în domeniul educației, cu scopul de a reduce abandonul școlar și a îmbunătăți performanțele sistemelor educaționale din UE.

Adriana Cristian, cu o carieră în telecomunicații și administrarea proiectelor, își dorește să aducă inovația și inteligența artificială în centrul deciziilor europene, pentru ca Europa să fie mai aproape de cetățenii săi și să răspundă nevoilor comunităților locale.

Aceste patru femei, prin experiența și dedicarea lor, au șansa de a modela viitorul României în context european, susținând politici care să aducă prosperitate și bunăstare cetățenilor. Urmăriți parcursul lor spre Parlamentul European și impactul pe care îl vor avea în modelarea politicii europene.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;