Cadru militar din București arestat pentru violență în familie după ce și-a rănit grav fetița de două luni

Cadru militar din București arestat pentru violență în familie după ce și-a rănit grav fetița de două luni

Un incident tulburător a avut loc în București, unde o femeie, cadru militar, a fost arestată preventiv pentru acte de violență în familie, după ce și-a agresat fetița de numai două luni, provocându-i răni grave. Incidentul a fost dezvăluit de Biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București, care a anunțat că inculpata C.V.A. este cercetată pentru faptele sale.

Pe data de 11 aprilie 2024, în timp ce se afla la domiciliu cu fiica sa, C.E.I., femeia a provocat în mod deliberat leziuni traumatice copilului, inclusiv fracturi costale, traumatism cranian și fracturi la mâini. Medicii de la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, unde micuța a fost adusă de către părinți, au stabilit că aceasta necesită 40-50 de zile de îngrijiri medicale, în absența complicațiilor.

Tribunalul Militar București a răspuns solicitării Parchetului Militar și a emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele femeii. Această măsură evidențiază gravitatea acuzațiilor și necesitatea unei investigații amănunțite.

Cazul a stârnit reacții puternice în societate și subliniază importanța protecției copiilor și a luptei împotriva violenței în familie. Este un apel la vigilență și la asigurarea unui mediu sigur pentru dezvoltarea sănătoasă a celor mai vulnerabili membri ai comunității.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;