Vremea se răcește în București: Prognoza meteo aduce ploi și vânt puternic

Vremea se răcește în București: Prognoza meteo aduce ploi și vânt puternic

Meteorologii au emis o alertă de vreme severă pentru următoarele zile, avertizând că temperaturile vor scădea semnificativ în întreaga țară, inclusiv în București. De joi până sâmbătă, vremea va fi rece, cu minime ce pot ajunge până la 3 grade Celsius în Capitală, și se vor înregistra precipitații sub formă de ploaie și pe arii restrânse, ninsori la altitudini de peste 1.500 de metri.

În special joi, vântul va avea intensificări în mai multe județe, inclusiv în București, unde rafalele pot atinge 55-65 km/h, iar izolat chiar 70 km/h. A fost emis un Cod galben de intensificări ale vântului, valabil pentru o parte din țară, iar cetățenii sunt sfătuiți să fie precauți.

ANM recomandă prudență, mai ales că în unele regiuni intracarpatice și zone deluroase se poate produce brumă pe timpul nopții. În Capitală, vremea va continua să fie răcoroasă până sâmbătă, cu temperaturi maxime de 15-17 grade și minime între 5 și 7 grade. Deși cerul va fi mai mult înnorat, probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă.

Cetățenii sunt îndemnați să urmărească actualizările meteorologice și să ia măsurile necesare pentru a se proteja de vremea nefavorabilă. Este important să se informeze înainte de a călători și să se asigure că locuințele și proprietățile sunt pregătite pentru condițiile meteo anunțate.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;