Dan Vîlceanu acuză "bullying de Parlament" şi neagă agresiunea asupra lui Florin Roman

Dan Vîlceanu acuză "bullying de Parlament" şi neagă agresiunea asupra lui Florin Roman

Dan Vîlceanu, fost ministru de Finanțe și deputat, a negat acuzațiile de agresiune asupra colegului său de partid, Florin Roman, susținând că nu a avut intenția de a lovi și că incidentul a fost mai puțin grav decât pare în imagini. Într-o declarație oferită presei, Vîlceanu a afirmat că el este de fapt victima unui "bullying de Parlament" și că a fost provocat de Roman, care ar fi trebuit să fie scos din sală de către un chestor.

Incidentul controversat, în care Vîlceanu este acuzat că l-ar fi lovit pe Roman cu genunchiul în nas, a avut loc la Parlament, iar imaginile difuzate în media au stârnit reacții în rândul opiniei publice. Vîlceanu a explicat că tot ce a dorit a fost să-l îndepărteze pe Roman din sala de plen, după ce mai mulți colegi i-ar fi atras atenția acestuia.

Deputatul a menționat că nu intenționează să conteste sancțiunile primite din partea Biroului permanent al Camerei Deputaților, care a decis reducerea indemnizației sale cu 50% pe o perioadă de șase luni și limitarea intervențiilor sale în plen la 10 secunde timp de trei luni, în urma propunerii Comisiei juridice.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;