Rareș Bogdan Susține Continuarea Luptei Electorale a lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei

Rareș Bogdan Susține Continuarea Luptei Electorale a lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei

În contextul tensiunilor politice și a zvonurilor privind o posibilă retragere a candidatului Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei, Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele PNL, a făcut declarații categorice înaintea ședinței Coaliției de guvernare. Rareș Bogdan a respins categoric ideea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu, subliniind seriozitatea și susținerea neclintită a PNL pentru candidatul comun cu PSD.

În ciuda discuțiilor aprinse și a nemulțumirilor exprimate în cadrul PSD cu privire la activitatea electorală a lui Cătălin Cîrstoiu, Rareș Bogdan a afirmat ferm: „Dacă suntem oameni serioși nu îl retragem pe medicul Cîrstoiu. Și suntem oameni serioși și îl susținem să câștige alegerile”. Aceste cuvinte vin în contrast cu informațiile vehiculate de G4Media și HotNews.ro despre o posibilă schimbare de strategie în cadrul Coaliției, sugerând că performanța slabă în sondaje a candidatului ar putea duce la retragerea acestuia.

În plus, acuzațiile de incompatibilitate care planează asupra lui Cătălin Cîrstoiu, legate de activitatea sa la clinica privată în timp ce era manager la Spitalul Universitar de Urgență București, nu par să afecteze sprijinul PNL. Rareș Bogdan a menționat că nu s-a discutat despre susținerea actualului primar, Nicușor Dan, considerat de acesta „o calamitate pentru București”.

Cu toate acestea, Rareș Bogdan a lăsat deschisă posibilitatea discuției pe această temă în cadrul Coaliției, afirmând că „dacă se deschide subiectul, îl vom discuta”. Între timp, atenția se îndreaptă și spre situația din Satu Mare și Mureș, unde candidații PSD-PNL sunt de asemenea subiect de dezbatere.

În concluzie, declarațiile lui Rareș Bogdan oferă un semnal de stabilitate în ceea ce privește susținerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu, în ciuda turbulențelor politice și a speculațiilor din spațiul public. Coaliția de guvernare pare să rămână unită în sprijinul candidatului său pentru Primăria Capitalei, cel puțin pentru moment.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;