Rareș Bogdan Confirmă: Nicolae Ciucă este Candidatul PNL pentru Președinția României

Rareș Bogdan Confirmă: Nicolae Ciucă este Candidatul PNL pentru Președinția României

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, a făcut declarații clare cu privire la alegerile prezidențiale ce vor avea loc în România în data de 15 și 29 septembrie. Într-un discurs ferm și convingător, Rareș Bogdan a subliniat că liderul PNL, Nicolae Ciucă, este singurul candidat susținut de partid pentru funcția de președinte al României.

Într-o serie de apariții media, inclusiv la Digi24, Rareș Bogdan a declarat că actualul context politic și social îl favorizează pe Nicolae Ciucă ca și candidat. Acesta a menționat că atât Ilie Bolojan cât și Emil Boc, alte nume vehiculate pentru prezidențiabilitate, nu au exprimat dorința de a fi testați în sondaje, solicitând partidului să nu îi includă în astfel de evaluări.

Rareș Bogdan a accentuat că Nicolae Ciucă este văzut ca un candidat echilibrat și necesar pentru România, în contextul european actual complicat. De asemenea, a reiterat că PNL își dorește să convingă electoratul că soluția optimă pentru țară sunt aleșii PNL, discuții despre un candidat comun PNL-PSD urmând să fie inițiate după alegerile europarlamentare din 10 iunie.

Declarațiile lui Rareș Bogdan vin în contextul în care purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, a menționat anterior că data alegerilor prezidențiale ar putea fi subiect de discuție după alegerile europarlamentare, pentru a evalua performanța partidului și a planifica viitorul politic și electoral.

Cu toate acestea, Rareș Bogdan a clarificat că datele alegerilor prezidențiale rămân neschimbate, iar PNL are deja un candidat în persoana lui Nicolae Ciucă, care este pregătit să preia rolul de lider al țării în aceste vremuri provocatoare.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;