Rareș Bogdan și Căutarea Candidatului Ideal pentru Primăria București

Rareș Bogdan și Căutarea Candidatului Ideal pentru Primăria București

Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Rareș Bogdan, a făcut declarații surprinzătoare înaintea unei ședințe cruciale a Coaliției de guvernare, unde urmează să fie decis candidatul comun al PSD-PNL pentru Primăria Municipiului București (PMB). În centrul discuțiilor se află posibilul candidat dr. Cătălin Cîrstoiu, al cărui nume a stârnit confuzie și a generat comentarii inedite din partea lui Rareș Bogdan.

„Am înțeles că e doctor de dinți, nu de dinți, de genunchi. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate. Am vrut să-l sun pe maestru Cristoiu, cu care am făcut vreo trei ani emisiuni și să-l întreb: Ce faci, maestre, candidezi? De fapt e Cîrstoiu, nu Cristoiu. Eu nu îl cunosc pe domnul acesta. Am înțeles că e doctor de dinți… nu de dinți, de genunchi. Eu nu am probleme cu genunchii, din fericire încă mă țin genunchii. Eu nu îl știu, să-i dea Dumnezeu sănătate”, a declarat Rareș Bogdan, evidențiindu-și lipsa de familiaritate cu posibilul candidat.

În contextul în care Bucureștiul se confruntă cu diverse probleme de administrare și infrastructură, Rareș Bogdan a glumit pe seama profesiei lui Cîrstoiu, spunând că „Ar cam avea nevoie Bucureștiul de un medic”. Totodată, a făcut referire și la un alt potențial candidat, arhitectul Tiberiu Florescu, pe care îl descrie ca fiind „extrem de apreciabil”, menționând că ar fi fost dispus să discute și cu „nepotul lui Gaudi” dacă ar fi știut din timp ce se dorește.

Aceste declarații vin într-un moment în care Coaliția de guvernare se pregătește să ia o decizie importantă privind candidatura pentru PMB, iar Rareș Bogdan, cu stilul său direct și deschis, a reușit să aducă un zâmbet pe buzele celor interesați de politică, într-o perioadă plină de tensiuni și speculații.

Se așteaptă noi actualizări pe această temă, în timp ce Bucureștiul și-a îndreptat atenția spre cei care își vor asuma responsabilitatea de a conduce una dintre cele mai importante și complexe administrații locale din România.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;