Cătălin Cîrstoiu Negați Acuzațiile de Incompatibilitate și Conflict de Interese în Contextul Raportului Corpului de Control

Cătălin Cîrstoiu Negați Acuzațiile de Incompatibilitate și Conflict de Interese în Contextul Raportului Corpului de Control

Managerul interimar al Spitalului Universitar de Urgență București, Cătălin Cîrstoiu, a răspuns acuzațiilor de incompatibilitate și conflict de interese după o investigație publicată de HotNews.ro. În cadrul unei declarații făcute la Spitalul Fundeni, în prezența prim-ministrului Marcel Ciolacu, Cîrstoiu a respins acuzațiile și a sugerat că există o campanie finanțată împotriva sa.

Investigația HotNews.ro se referă la un raport din octombrie 2020 al Corpului de Control al Guvernului, care indica posibile situații de incompatibilitate și conflicte de interese în cazul lui Cîrstoiu. În apărarea sa, Cîrstoiu a afirmat că nu există niciun conflict de interese sau incompatibilitate și că punctul său de vedere a fost prezentat Corpului de control al premierului, care ulterior și-ar fi invalidat propriile concluzii pe baza unei legi inexistente.

În plus, Cîrstoiu a menționat că a fost contactat de un jurnalist HotNews.ro, care i-ar fi exprimat regretul pentru conținutul articolului și lipsa de credință în acuzațiile aduse. HotNews.ro a anunțat că va publica în scurt timp mesajele dintre Cîrstoiu și jurnalistul care l-a contactat.

Marcel Ciolacu a comentat pe marginea situației, negând că ar avea vreo implicare în ignorarea raportului Corpului de Control și calificând întreaga poveste ca fiind neconectată la realitate.

Raportul Corpului de Control, condus la vremea respectivă de Ludovic Orban, cuprinde pe 90 de pagini detalii despre posibilele nereguli legate de conducerea Spitalului Universitar, cu 14 pagini dedicate direct situației lui Cîrstoiu.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;