Cătălin Cîrstoiu Critică Managementul lui Nicușor Dan în Contextul Riscului Seismic din București

Cătălin Cîrstoiu Critică Managementul lui Nicușor Dan în Contextul Riscului Seismic din București

Candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a lansat sâmbătă o serie de critici la adresa actualului primar general al Bucureștiului, Nicușor Dan, pe tema gestionării clădirilor cu risc seismic din oraș. Într-o postare pe Facebook, Cîrstoiu a descris pe Nicușor Dan ca fiind „un observator senin” în fața unei potențiale catastrofe urbane, referindu-se la riscul crescut de victimizare în cazul unui cutremur major.

Cîrstoiu a subliniat că, deși Nicușor Dan a recunoscut că doar 70 din miile de clădiri cu risc seismic au fost consolidate, acesta nu pare să acționeze cu celeritatea necesară pentru a preveni consecințele devastatoare ale unui astfel de eveniment. Criticile vin în contextul în care primarul a menționat că procesul de evaluare a clădirilor cu risc seismic se va încheia abia la sfârșitul anului 2025.

În plus, Cîrstoiu îl acuză pe Nicușor Dan de o abordare deficitara în managementul orașului, afirmând că, deși este un bun matematician, este „repetent la management”. Candidatul PSD-PNL își exprimă dorința de a schimba Capitala „din temelii” și de a transforma Bucureștiul într-o „mare metropolă europeană”.

Pe fondul acestor declarații, Cîrstoiu își reiterează angajamentul de a implementa măsuri concrete pentru consolidarea clădirilor și îmbunătățirea infrastructurii urbane, în contrast cu ceea ce consideră a fi o abordare pasivă și ineficientă din partea administrației actuale.

Este evident că siguranța cetățenilor în fața riscurilor seismice a devenit un punct fierbinte în campania electorală pentru Primăria Capitalei, iar Cîrstoiu încearcă să se poziționeze ca un candidat proactiv și preocupat de prevenirea tragediilor.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;