Nicuşor Dan Anticipează o Posibilă Retragere a lui Piedone din Cursa pentru Primăria Capitalei

Nicuşor Dan Anticipează o Posibilă Retragere a lui Piedone din Cursa pentru Primăria Capitalei

Primarul general al Bucureștiului, Nicuşor Dan, a exprimat recent îndoieli privind menținerea candidaturii lui Cristian Popescu Piedone în competiția pentru Primăria Capitalei. Într-o declarație pentru B1 Tv, Nicuşor Dan a subliniat că electoratul de stânga, în special cel al PSD, va avea de ales între doi candidaţi - Piedone și Cătălin Cîrstoiu, acesta din urmă fiind susţinut oficial de PSD și PNL.

Cu o viziune pragmatică asupra dinamicii electorale, Nicuşor Dan a sugerat că votanţii de stânga vor gravita spre candidatul care pare să aibă cele mai mari șanse de victorie, ceea ce ar putea duce la o eventuală retragere a lui Piedone din cursă. Totodată, Nicuşor Dan a lăsat să se înțeleagă că Piedone nu reprezintă o adevărată opoziție față de sistem, amintind de alianțele acestuia cu PSD.

Pe de altă parte, Nicuşor Dan a criticat și susținerea lui Cătălin Cîrstoiu, afirmând că acesta nu se aliniază cu valorile electoratului de dreapta al PNL și că, de fapt, ar putea fi doar o fațadă pentru PSD. În plus, primarul general a menționat că, în cazul unei noi victorii, va căuta să colaboreze eficient cu Consiliul General, indiferent de majoritatea politică, pentru a evita pierderea timpului cu conflicte inutile.

În contextul acestor declarații, Nicuşor Dan a reamintit cetățenilor despre termenul limită pentru obținerea vizei de flotant, necesară pentru a putea vota într-o anumită localitate. În ciuda speculațiilor lui Nicuşor Dan, Piedone a declarat ferm că nu se va retrage din cursa electorală, subliniind determinarea sa de a lupta pentru poziția de primar general al Capitalei.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;