Nicuşor Dan Reafirmă Independenţa Politică în Pregătirea Alegerilor 2024

Nicuşor Dan Reafirmă Independenţa Politică în Pregătirea Alegerilor 2024

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a subliniat ferm poziţia sa politică independentă înaintea alegerilor din 2024, respingând orice posibilitate de revenire în Uniunea Salvați România (USR), partidul pe care l-a fondat. În cadrul unei emisiuni la Prima News, edilul a clarificat că intenţionează să colaboreze cu mai multe partide de dreapta care îl sprijină în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB), subliniind dificultatea de a favoriza un anumit partid în detrimentul altuia.

Nicuşor Dan a evidenţiat că, în cazul în care nu va obţine un nou mandat, are pregătit un plan de rezervă, bazat pe profesia sa iniţială. "Am o meserie, am o poziţie pe care mi-am suspendat-o la Institutul de Matematică", a declarat primarul, demonstrând că are alternative în afara vieții politice.

În plus, Nicuşor Dan a menţionat că a avut o colaborare eficientă cu USR, Partidul Mișcarea Populară (PMP) și Partidul Național Liberal (PNL), precum și cu Forţa Dreptei şi REPER în spaţiul public. Aceste parteneriate transpartidice sunt esenţiale pentru a asigura o conducere echilibrată și eficientă a Capitalei.

Primarul a ales să nu se autoevalueze, preferând în schimb să aștepte aprecierea alegătorilor. "Sunt o persoană care se autoevaluează în exces, ştiu unde am greşit, ştiu ce am făcut bine, lucrul cel mai important este că am fost foarte serios şi nu mi-am bătut joc de votul oamenilor", a conchis el, punând accent pe responsabilitatea și seriozitatea cu care a tratat mandatul său.

În contextul actual politic, declaraţiile lui Nicuşor Dan reprezintă un semnal clar că independenţa sa rămâne o prioritate, indiferent de evoluţiile viitoare pe scena politică românească.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;