Nicuşor Dan: Gabriela Firea, cu şanse reale la câştigarea Primăriei Capitalei

Nicuşor Dan: Gabriela Firea, cu şanse reale la câştigarea Primăriei Capitalei

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a recunoscut că Gabriela Firea, senatoarea PSD, are toate şansele să câştige Primăria Capitalei. Într-o conferinţă de presă, Nicuşor Dan a explicat că alegerile pentru primăria Capitalei sunt o chestiune de mobilizare a celor două bazine electorale mari din Bucureşti, unul de dreapta şi altul de stânga. El a subliniat că într-un scrutin într-un singur tur, orientarea voturilor către candidaţii cel mai bine plasaţi în sondaje va fi decisivă.

Nicuşor Dan a fost întrebat despre un sondaj recent care arată că Gabriela Firea se apropie în preferinţele alegătorilor, având 29% în comparaţie cu el. În contextul unei posibile confruntări directe într-o dezbatere electorală, Nicuşor Dan a precizat că așteaptă rezultatele unui sondaj propriu pentru a determina cine este pe locul doi în preferinţele electoratului, menționând că o dezbatere ar fi oportună cu candidatul clasat pe această poziție.

Ultimul sondaj INSCOP arată că Nicuşor Dan ar conduce în intenţiile de vot ale bucureștenilor cu 38,5%, urmat de Cristian Popescu Piedone cu 27,4% și Gabriela Firea cu 21,4%. Un sondaj comandat de PSD sugerează însă că diferenţa dintre Nicuşor Dan (31%) și Gabriela Firea (24%) este mai mică, aceasta din urmă fiind pe locul secund, urmată de Cristian Popescu Piedone cu 20%.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;