Controverse în jurul averii candidatului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei

Controverse în jurul averii candidatului Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei

Cătălin Cîrstoiu, cunoscut medic și candidatul alianței PSD-PNL pentru Primăria Capitalei, se confruntă cu o serie de întrebări incomode legate de averea sa, după ce o anchetă realizată de HotNews.ro a adus în atenția publicului o serie de bunuri de valoare care nu figurează în declarația sa de avere.

În ciuda acuzațiilor și suspiciunilor care planează asupra sa, Cîrstoiu insistă că este un om cinstit și că toate bunurile sale au fost obținute prin muncă asiduă. Medicul a subliniat că, de-a lungul a peste două decenii, el și soția sa au muncit intens pentru a-și construi reputația și renumele profesional, fără a încălca vreo lege. Cîrstoiu a menționat că activele deținute la societățile comerciale unde este acționar sunt corect declarate, conform legislației în vigoare.

Controversa a izbucnit când s-a descoperit că Cîrstoiu folosește în campania sa electorală, și nu numai, proprietăți deținute de firmele sale și ale soției, care nu sunt incluse în declarația de avere oficială. Printre acestea se numără un apartament pe plajă la Mamaia, un penthouse la Sinaia, două apartamente în București și mai multe mașini de mare putere, inclusiv un BMW X6 M60.

În apărarea sa, Cîrstoiu a afirmat că nu a luat niciodată mită și că averea sa este rezultatul muncii sale și al soției sale. El a adăugat că nu are de gând să ascundă cine este sau ce face și că nu a încălcat nicio lege.

Candidatul pentru Primăria Capitalei a fost lansat în cursă de liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, și se pare că această controversă nu a afectat sprijinul politic de care se bucură. Rămâne de văzut cum vor influența aceste dezvăluiri cursa pentru Primăria Capitalei și încrederea alegătorilor în Cătălin Cîrstoiu.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;