Confruntare în administrația capitalei: Robert Negoiță acuză Primăria Generală de blocarea proiectelor Sectorului 3

Confruntare în administrația capitalei: Robert Negoiță acuză Primăria Generală de blocarea proiectelor Sectorului 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a făcut un pas decisiv în conflictul cu Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan, depunând o plângere penală la Parchetul General pentru abuz în serviciu și instigare la această infracțiune. Acuzațiile vin în urma unor proiecte importante pentru Sectorul 3, care, potrivit lui Negoiță, nu au primit avizele necesare pentru a fi promovate în Consiliul General al Municipiului București.

În centrul disputei se află proiecte de modernizare și lucrări publice, precum lărgirea Calea Dudești și amenajarea zonei pietonale din fața Primăriei Sectorului 3 și a Școlii 80, lucrări care ar avea ca scop fluidizarea traficului și îmbunătățirea condițiilor de circulație. Negoiță susține că a încercat de mai multe ori să discute cu primarul general, însă nu a primit niciun răspuns.

Documentele prezentate de Negoiță arată că Primăria Generală a interzis elaborarea documentelor necesare pentru avizarea proiectelor, o acțiune pe care primarul Sectorului 3 o consideră echivalentă cu instigarea la comiterea de infracțiuni.

Acest nou episod adaugă tensiune în relația dintre administrațiile locale și arată dificultățile de colaborare în cadrul administrației capitalei. În timp ce Negoiță cere o schimbare de atitudine și deschidere pentru colaborare, Nicușor Dan rămâne sub presiunea acuzațiilor și a cererilor de a prelua în administrare și alte responsabilități, cum ar fi metroul, așa cum a menționat recent și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Cetățenii așteaptă cu interes rezultatele investigațiilor și speră într-o rezolvare rapidă și eficientă a impasului, pentru a beneficia de îmbunătățirile necesare în infrastructura urbană.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;