Cristian Popescu Piedone Intră în Cursa pentru Primăria Capitalei, În Confruntare cu Nicușor Dan

Cristian Popescu Piedone Intră în Cursa pentru Primăria Capitalei, În Confruntare cu Nicușor Dan

Cristian Popescu Piedone și-a anunțat candidatura la Primăria Capitalei, promițând o luptă electorală directă cu actualul primar general, Nicușor Dan. Într-o serie de declarații recente, Piedone a subliniat că este pregătit să se alieze cu partidele indecise, PSD și PNL, și să candideze din partea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL), fondat de Dan Voiculescu.

Cu o experiență de 30 de ani în administrație, Piedone își motivează candidatura printr-un "rând biologic" și susține că are sprijinul electoratului. Deși PSD încă nu și-a anunțat oficial candidatul, cu Gabriela Firea ca variantă posibilă, și PNL s-a retras din sprijinul pentru Nicușor Dan, Piedone își vede șansele în creștere.

Într-un sondaj CURS recent, Nicușor Dan conduce intențiile de vot ale bucureștenilor, cu Gabriela Firea urmând la mică distanță. Piedone se poziționează în topul favoriților, cu 10% dintre respondenți indicându-l ca opțiunea lor. Într-un apel către partidele mari, Piedone invită la o alianță pentru a se asigura că interesele cetățenilor sunt prioritare față de orgoliile politice.

Alegerile pentru Primăria Capitalei, prevăzute pentru 9 iunie, se anunță a fi un eveniment politic de urmărit, cu un teren de luptă care încă se poate schimba în lunile următoare. Cristian Popescu Piedone își afirmă încrederea într-o competiție electorală care se prefigurează a fi una dintre cele mai interesante din istoria recentă a Capitalei.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;