Moștenirea lui Matthew Perry: Detalii din Testamentul Starului "Friends" și Destinul Averii Sale

Moștenirea lui Matthew Perry: Detalii din Testamentul Starului "Friends" și Destinul Averii Sale

La aproape cinci luni de la trecerea neașteptată a lui Matthew Perry, cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul iconic "Friends", detaliile testamentului său au fost dezvăluite publicului. Conform documentelor, actorul, care nu era căsătorit și nu avea copii, a lăsat o avere impresionantă de 120 de milioane de dolari.

Perry, care a decedat la vârsta de 54 de ani din cauza "efectelor acute" ale ketaminei, a întocmit testamentul în anul 2009, lăsând instrucțiuni clare privind distribuirea averii sale. O sumă considerabilă, peste 1 milion de dolari, a fost destinată unui fond de încredere pe care însuși actorul l-a creat - "Alvy Singer Living Trust", numit după personajul lui Woody Allen din filmul "Annie Hall".

Printre beneficiarii nominalizați în testament se numără tatăl său John Perry, mama sa Susan Morrison, sora sa vitregă Caitlin Morrison și fosta sa iubită Rachel Dunn. În mod surprinzător, Perry a stipulat că orice copii pe care i-ar putea avea după 2009 nu vor avea "dreptul explicit" la moștenirea sa, o decizie neobișnuită care a stârnit curiozitatea publicului și a fanilor.

Părinții lui Perry vor prelua probabil drepturile de autor ale actorului, precum și alte părți ale averii sale, inclusiv veniturile din cartea sa de memorii publicată în 2022, "Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing", în care a povestit lupta sa cu dependența de alcool și droguri.

Moartea lui Matthew Perry a produs un val de tristețe în rândul fanilor serialului "Friends" și al admiratorilor săi din întreaga lume. Actorul a fost găsit inconștient în jacuzzi-ul său și declarat mort la fața locului, fără semne de crimă. Anchetatorii au închis cazul, concluzionând că decesul a fost un accident, cauzat de o supradoză de ketamină, utilizată în terapia pentru depresie și anxietate.

Testamentul lui Matthew Perry și distribuirea averii sale rămân un testament al vieții sale complexe și al dorințelor sale finale, marcând sfârșitul unei ere pentru fanii "Friends" și pentru lumea showbiz-ului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;