Răzvan Simion și Daliana Răducan sărbătoresc nunta în prezența nașilor Eliza Kazan și Amarildo

Răzvan Simion și Daliana Răducan sărbătoresc nunta în prezența nașilor Eliza Kazan și Amarildo

Răzvan Simion și Daliana Răducan au anunțat pe rețelele de socializare că s-au căsătorit pe 8 iunie, într-un eveniment intim în prezența familiilor. Cuplul a împărtășit bucuria lor cu urmăritorii și a promis să împărtășească momente speciale de la nunta lor. Contrar așteptărilor, nașii aleși nu au fost Dani Oțil și partenera acestuia, ci Eliza Kazan și soțul ei, Amarildo.

Eliza Kazan, cunoscută ca Personal Evolution Designer și gazdă a unui podcast, a oferit un mesaj emoționant pentru proaspeții căsătoriți, subliniind importanța iubirii și a virtuților oneste într-o căsătorie. În podcastul său, Eliza Kazan explorează povești de viață inspiraționale și oferă sfaturi de dezvoltare personală. Daliana Răducan a fost oaspete în cadrul podcastului, unde a vorbit despre tranziția de la viața privată la cea de persoană publică și despre relația ei cu Răzvan Simion.

Eliza Kazan a fost, de asemenea, prezentă pe coperta revistei Psychologyes, și se bucură de o prezență activă în mediul online, unde împărtășește gânduri și sfaturi legate de evoluția personală.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;