Detalii noi despre tinerii implicați în crima din Crângași

Detalii noi despre tinerii implicați în crima din Crângași

Doi adolescenți sunt în centrul unei anchete penale după ce au fost acuzați de uciderea unui bărbat de 46 de ani în cartierul Crângași din București. Cea mai recentă crimă a șocat comunitatea locală și a atras atenția asupra trecutului violent al atacatorilor.

Francis Gheorghe, cunoscut sub porecla "Beleaua", în vârstă de 16 ani, este unul dintre agresori. Anterior incidentului, tânărul era cunoscut pentru practicarea kickboxing-ului de performanță și pentru comportamentul său agresiv. Pe rețelele sociale, Francis și-a construit o imagine de persoană periculoasă, iar în unele videoclipuri apărea folosind un baston telescopic.

Conform surselor apropiate anchetei, ambii adolescenți provin din familii cu un istoric infracțional. În ziua atacului, Francis și un complice, cu patru ani mai mare, au participat la o întâlnire care a escaladat în violență. Incidentul, capturat de o cameră de bord, arată cum victima este lovită repetat și fără milă, ceea ce a dus la decesul acesteia.

Francis și complicele său au fost reținuți și arestați preventiv pentru 30 de zile în timp ce ancheta continuă.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;