Chirurg din București în arest la domiciliu pentru ucidere din culpă

Chirurg din București în arest la domiciliu pentru ucidere din culpă

Un medic chirurg de 69 de ani de la Institutul Oncologic din București a fost plasat în arest la domiciliu pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru ucidere din culpă după ce a uitat o compresă în corpul unei paciente în urma unei intervenții chirurgicale, ceea ce a condus la decesul acesteia prin septicemie. Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița a anunțat că bărbatul din Voluntari a fost prezentat magistraților, iar măsura preventivă a fost aplicată în urma probatoriului administrat de polițiști și sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Percheziții au fost efectuate atât la locul de muncă al medicului, cât și la locuința acestuia, unde au fost descoperite și indisponibilizate documente și un telefon mobil necesare în anchetă. Intervenția chirurgicală, realizată pe data de 5 decembrie 2022, a fost efectuată în zona abdomenului unei paciente de 73 de ani din Dragomirești, care a decedat la începutul anului 2023. Poliția Dâmbovița continuă cercetările în acest caz.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;