Grecia lansează aplicația mAiGreece cu inteligență artificială pentru asistență turistică

Grecia lansează aplicația mAiGreece cu inteligență artificială pentru asistență turistică

Grecia a anunțat lansarea unei noi aplicații digitale cu inteligență artificială, numită mAiGreece, destinată a asista turiștii în timpul călătoriilor lor prin țară. Ministrul Turismului, Olga Kefalogianni, împreună cu ministrul Digitalizării, Dimitris Papastergiou, au prezentat aplicația care va funcționa ca un asistent personal de călătorie. mAiGreece va fi disponibilă începând cu 10 iunie și va permite utilizatorilor să interacționeze în 31 de limbi diferite, inclusiv toate cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene, precum și alte limbi precum albaneza, chineza, japoneza, turca, ebraica, araba și coreeana.

Aplicația va oferi informații despre atracții turistice, muzee, situri arheologice, plaje cu steag albastru, precum și detalii despre spitale, centre de sănătate, secții de poliție, ambasade și consulate, bazându-se pe locația curentă a utilizatorului. Utilizatorii pot interacționa cu aplicația într-un mod similar cu ChatGPT, trimițând întrebările în limba lor, fie în scris, fie verbal. mAiGreece va fi disponibilă gratuit pe dispozitivele mobile prin intermediul App Store și Play Store.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;