Tragedie pe DN 6: Impact devastator între un camion și un limitator de înălțime rezultă în decesul unei femei

Tragedie pe DN 6: Impact devastator între un camion și un limitator de înălțime rezultă în decesul unei femei

Un tragic accident rutier a avut loc pe Drumul Național 6, în apropierea localității Dăneasa din județul Olt, după ce un camion a lovit un limitator de înălțime, care s-a prăbușit peste un autoturism aflat în trafic. Din nefericire, incidentul a rezultat în decesul unei femei și rănirea altor doi pasageri.

Evenimentul nefericit s-a produs în jurul orei 12:40, când un autocamion care transporta un utilaj a acroșat și rupt o poartă de gabarit situată înaintea unui pod feroviar. Grinda metalică a căzut peste un autoturism în care se aflau trei persoane: o femeie de 66 de ani, fiul acesteia și nepotul. În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, femeia a fost găsită în stop cardio-respirator și, din păcate, nu a supraviețuit. Ceilalți doi membri ai familiei, de 18, respectiv 42 de ani, au fost transportați la spital cu răni.

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Stației Stoenești, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina, echipate cu autospeciale de stingere și accesorii pentru descarcerare, precum și echipaje SMURD. Centrul INFOTRAFIC din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers pentru a permite intervenția echipajelor de salvare și efectuarea cercetărilor necesare.

Ancheta este în desfășurare pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului. CFR SA a comunicat că podul feroviar implicat în incident a fost inspectat tehnic în octombrie 2023 și se afla într-o stare corespunzătoare. Totuși, incidentul ridică întrebări privind siguranța infrastructurii rutiere și respectarea normelor de transport pentru vehiculele de mare tonaj.

Acest accident tragic reamintește importanța respectării regulilor de circulație și a necesității unor măsuri stricte pentru securitatea traficului pe drumurile naționale.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;