Tânăr din Suceava Reținut pentru Furtul și Vânzarea unui Microbuz cu 800 de Lei

Tânăr din Suceava Reținut pentru Furtul și Vânzarea unui Microbuz cu 800 de Lei

Un incident neobișnuit a avut loc în orașul Gura Humorului, unde un tânăr de 23 de ani a profitat de neglijența unui șofer și a furat un microbuz, vânzându-l apoi pentru suma modică de 800 de lei. Fapta, petrecută pe data de 3 noiembrie 2023, a dus la reținerea suspectului după o operațiune amplă a poliției.

Șoferul microbuzului, aparținând unei firme locale, a făcut eroarea de a lăsa vehiculul nesupravegheat, cu cheia în contact și portierele deschise. Această neglijență a fost exploatată de tânărul din comuna suceveană Marginea, care nu a ezitat să sustragă microbuzul.

După aproape trei luni de investigații, polițiștii au pus în aplicare acțiunea „Blocada”, reușind să-l identifice și să-l rețină pe suspect. Acesta, oprit în trafic, nu a negat acuzațiile și a recunoscut întreaga sa implicare în furtul și vânzarea vehiculului.

Acum, tânărul se confruntă cu acuzații serioase, fiind anchetat pentru furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Autoritățile l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore, timp în care continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

Poliția județeană Suceava avertizează cetățenii să fie mai precauți și să nu lase vehiculele nesupravegheate cu cheile în contact, pentru a evita astfel de situații neplăcute.

Pentru mai multe știri și actualizări, urmărește-ne pe Google News.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;