Descoperire macabră în Italia: Cadavrul campioanei românce de tir Andreea Rabciuc posibil identificat

Descoperire macabră în Italia: Cadavrul campioanei românce de tir Andreea Rabciuc posibil identificat

Tragedia care a zguduit comunitatea sportivă din România și Italia pare să se apropie de un deznodământ sumbru. Andreea Rabciuc, campioana națională de tir dispărută în Italia în martie 2022, ar putea fi protagonistul unei descoperiri macabre făcute de autoritățile italiene.

Conform ultimelor informații, un cadavru în stare avansată de putrefacție a fost găsit într-o fermă părăsită situată în apropierea locuinței Andreei din Italia. Hainele găsite la fața locului par a fi similare cu cele pe care românca le purta în momentul dispariției, potrivit sursei antena3.ro.

Andreea Rabciuc, în vârstă de 29 de ani, a fost văzută ultima oară în martie 2022, după o ceartă cu iubitul său, Simone Ligresti, și plecarea de la o petrecere organizată într-o fermă. De la acea dată, tânăra a dispărut fără urmă, iar cazul său a stârnit numeroase speculații și controverse.

Anchetatorii au avut mai multe piste de urmărit, iar iubitul Andreei a fost cercetat pentru o posibilă implicare în dispariția ei. În ciuda eforturilor, nu s-a putut confirma cu certitudine identitatea cadavrului, dar indiciile sugerează că ar putea fi vorba despre trupul neînsuflețit al sportivei.

Andreea Rabciuc a fost o prezență marcantă în lumea tirului sportiv, fiind multiplă campioană națională și membră a lotului național de seniori al României. Legitimată la CSS Rădăuți și CSM Suceava, ea a fost considerată una dintre cele mai valoroase sportive ale țării.

Comunitatea sportivă, familia și prietenii așteaptă acum confirmarea oficială a identității și speră ca acest eveniment tragic să aducă măcar o oarecare închidere într-un caz care a lăsat multe întrebări fără răspuns.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;