Descoperire macabră în Dâmbovița: Cadavru găsit pe câmp lângă Autostrada A1

Descoperire macabră în Dâmbovița: Cadavru găsit pe câmp lângă Autostrada A1

Locuitorii din apropierea localității Olteni, județul Dâmbovița, au fost martorii unei descoperiri tulburătoare în data de 5 aprilie. Pe un câmp din apropierea bretelei de ieșire de pe autostrada A1, a fost găsit cadavrul unei persoane, eveniment care a declanșat imediat o anchetă amănunțită.

Sesizarea a fost făcută în jurul orei 15:15, iar polițiștii din cadrul Secției nr. 10 Poliție Rurală Petrești au răspuns pront apelului. Conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Dâmbovița, la fața locului a fost trimisă o echipă complexă de cercetare pentru a investiga circumstanțele decesului.

Coordonarea investigației este în mâinile unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar activitățile de cercetare sunt în plină desfășurare. Detaliile legate de identitatea victimei sau cauza morții nu au fost încă făcute publice, anchetatorii păstrând discreția în această fază inițială a investigației.

Comunitatea locală este în așteptare de răspunsuri, iar autoritățile sunt presate de timp pentru a elucida acest caz cât mai rapid posibil. Vom reveni cu detalii pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;