Descoperire macabră pe munte: Cadavrul unui american găsit în timpul căutării unui român dispărut

Descoperire macabră pe munte: Cadavrul unui american găsit în timpul căutării unui român dispărut

Într-o operațiune de căutare care a ținut în suspans comunitatea locală, salvamontiștii din Argeș și Vâlcea au făcut o descoperire neașteptată. În timp ce erau în căutarea lui Mihai Ioan Alexandru, un bărbat în vârstă de 37 de ani din Drăgășani, dispărut după ce a plecat în urmă cu o săptămână la munte, echipele de salvare au găsit cadavrul unui cetățean american.

Mihai Ioan Alexandru a fost dat dispărut după ce a plecat din Pitești și a informat prietenii că se îndreaptă spre munte, însă de atunci nu a mai fost văzut sau auzit. În acest context, Salvamont România a apelat la ajutorul populației pentru a obține orice informație care ar putea conduce la găsirea sa, subliniind preocuparea că bărbatul ar fi vândut echipamentul său de munte și ar putea fi neechipat pentru condițiile aspre.

În paralel, în timpul căutărilor, salvatorii montani au descoperit corpul neînsuflețit al unui cetățean american, care nu fusese raportat dispărut. Sabin Cornoiu, șeful Salvamont România, a menționat că nu se știe de cât timp se afla acesta pe munte și a reiterat riscurile la care se expun persoanele care aleg să facă drumeții singure în zone montane.

Autoritățile au preluat cazul și au inițiat investigații pentru a determina circumstanțele decesului cetățeanului american. În același timp, căutările pentru Mihai Ioan Alexandru continuă, deși speranțele de a-l găsi în viață se diminuează odată cu trecerea timpului și condițiile meteorologice nefavorabile.

Salvamont România a profitat de această ocazie pentru a face un apel către iubitorii de munte să plece în grup, să informeze familia și prietenii despre traseul lor și, dacă este posibil, să anunțe și salvamontiștii. Aceste măsuri de precauție pot crește șansele de supraviețuire și de găsire rapidă în caz de accident sau alte situații neplăcute.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;