Descoperire macabră lângă A1: Cadavrul unei femei în saci de la Primăria Sectorului 5

Descoperire macabră lângă A1: Cadavrul unei femei în saci de la Primăria Sectorului 5

Într-un caz tulburător ce a zguduit comunitatea, cadavrul tranșat al unei femei a fost descoperit pe marginea autostrăzii A1, învelit în saci de salubrizare marcați cu sigla Primăriei Sectorului 5. Primarul Cristian Popescu Piedone a intervenit rapid în spațiul public, explicând procedura prin care sacii de salubrizare sunt distribuiți asociațiilor de locatari, încercând astfel să disipeze orice legătură directă între instituția pe care o conduce și acest incident nefericit.

"Se dau 10.000 de saci la fiecare asociație de locatari, iar aceștia nu sunt distribuiți individual, ci prin intermediul președinților de asociații", a declarat Piedone pentru România TV, subliniind că salariații de la Salubrizare nu sunt implicați în distribuția directă către persoane fizice.

Pe măsură ce investigațiile avansează, sursele Gândul dezvăluie că victima, dată dispărută cu o lună în urmă, ar fi fost ucisă și corpul său descompus în fragmente, care au fost găsite împrăștiate pe o rază de 100 de metri pătrați. Parchetul Tribunalului Dâmbovița a preluat cazul, concentrându-se pe identificarea circumstanțelor morții, motivului din spatele acesteia, precum și a presupusului ucigaș.

Situația a provocat o undă de șoc în rândul cetățenilor, iar autoritățile sunt sub presiune să ofere răspunsuri și să asigure justiția pentru victima a cărei viață a fost curmată într-un mod atât de brutal.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;