Oradea: O femeie își ucide fratele într-un act de violență surprins de camerele de supraveghere

Oradea: O femeie își ucide fratele într-un act de violență surprins de camerele de supraveghere

Un incident șocant a avut loc pe un drum lângă Oradea, unde o femeie și-a strangulat fratele cu o funie, lăsându-l fără viață pe marginea drumului. Crima, care s-a petrecut în apropierea comunei Sântandrei, a fost surprinsă în detaliu de camerele de supraveghere, oferind anchetatorilor dovezi clare ale faptei.

Conform înregistrărilor video, victima, un bărbat de 42 de ani, se afla într-o stare avansată de ebrietate și nu a putut să își apere viața. Sora acestuia, Luminița Leuca, a profitat de vulnerabilitatea lui și, după o scurtă oprire pe marginea drumului, și-a pus în aplicare planul macabru. Cu o funie adusă de acasă, femeia și-a strangulat fratele, apoi l-a târât pe câmp, unde și-a asigurat că acesta nu mai are puls.

Descoperirea trupului neînsuflețit a fost făcută de un localnic care a alertat imediat poliția. Ancheta rapidă a dus la reținerea femeii chiar la locul de muncă, unde era îngrijitoare la un centru pentru bătrâni. Ea și-a recunoscut fapta și a fost arestată pentru 30 de zile, riscând până la 25 de ani de închisoare pentru omor asupra unui membru de familie.

Procurorii au subliniat gravitatea și premeditarea faptei, evidențiind că Luminița Leuca a trebuit să mențină strangularea timp de aproximativ 20 de minute. La percheziția domiciliară, anchetatorii au găsit atât funia folosită pentru comiterea crimei, cât și telefonul victimei.

Acest caz tragic subliniază consecințele extreme ale conflictelor familiale și ne reamintește de importanța supravegherii video în detectarea și soluționarea crimelor.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;