Caravana A.C.C.E.S. de la Kaufland: O Inițiativă pentru Incluziunea și Oportunități Echitabile în Piața Muncii

Caravana A.C.C.E.S. de la Kaufland: O Inițiativă pentru Incluziunea și Oportunități Echitabile în Piața Muncii

Kaufland România a demarat o inițiativă remarcabilă pentru susținerea persoanelor cu dizabilități, lansând Caravana A.C.C.E.S., un proiect care pune accent pe egalitatea de șanse și pe integrarea în câmpul muncii a acestui segment important al societății.

Caravana, care va vizita nouă orașe din România, a debutat cu succes la Timișoara și Oradea, având ca scop principal informarea candidaților despre cele peste 500 de posturi deschise la Kaufland, dedicat persoanelor cu dizabilități. Fiecare oprire a caravanei este o ocazie de a participa la workshopuri interactive și de a asculta poveștile inspiraționale ale ambasadorilor programului, George Baltă și Tedy Necula.

George Baltă, fost jucător de rugby și speaker motivațional, și Tedy Necula, regizor, împărtășesc din experiențele lor, demonstrând că obstacolele pot fi transformate în oportunități de creștere personală și profesională. Prin această inițiativă, Kaufland își reafirmă angajamentul de a construi un mediu de lucru inclusiv, unde fiecare persoană este valorizată și are posibilitatea de a se (re)descoperi prin muncă.

Persoanele interesate de un job au posibilitatea de a aplica direct la evenimentele caravanei sau prin alte metode accesibile, cum ar fi platforma online de cariere a companiei, email sau telefon. În plus, Kaufland asigură asistență pentru persoanele cu deficiențe de auz, colaborând cu Asociația Națională a Surzilor din România.

Evenimentele caravanei sunt de asemenea o platformă de colaborare cu diverse organizații și instituții care susțin persoanele cu dizabilități, creând o rețea de suport și încurajare. La finalul fiecărei opriri, participanții au ocazia să vizioneze filmul „Mai departe”, în regia lui Tedy Necula, cu George Baltă în rolul principal, o poveste care aduce în prim plan curajul și perseverența.

Caravana A.C.C.E.S. este un exemplu de bune practici în domeniul incluziunii sociale și profesionale, Kaufland România poziționându-se ca un angajator de top, atent la nevoile comunității și la promovarea diversității.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;