Aeroportul Oradea afectat de furtuna puternică, zboruri TAROM anulate şi cereri de despăgubire în curs

Aeroportul Oradea afectat de furtuna puternică, zboruri TAROM anulate şi cereri de despăgubire în curs

O furtună violentă a provocat daune semnificative la Aeroportul Internațional Oradea, doborând o parte din gardul perimetrului. Vântul, care a atins viteze de peste 120 km/h, a determinat compania aeriană TAROM să anuleze un zbor programat spre București din motive de siguranță. Aeronava a rămas la sol pentru verificări suplimentare, iar pasagerii au fost informați că zborul ar putea fi reprogramat pentru ziua următoare.

Într-un context separat, compania TAROM se confruntă cu numeroase cereri de despăgubire în urma anulării zborurilor din data de 8 iulie. Până în prezent, TAROM a primit aproximativ 600 de solicitări, dintre care 90% sunt incomplete. Compania a reiterat necesitatea ca pasagerii să furnizeze toate informațiile necesare pentru procesarea plăților și a oferit detalii despre cum pot fi completate corect aceste cereri.

TAROM își cere scuze pentru disconfortul creat și încurajează pasagerii afectați să se adreseze direct companiei pentru obținerea compensațiilor. Pasagerii pot opta pentru compensație sub formă de bani sau voucher electronic, utilizabil pentru achiziționarea de bilete pe zboruri operate de TAROM.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;