Contrabandă cu Bijuterii de 19 kilograme la Aeroportul Otopeni: Dosar Penal pentru o Femeie de 51 de ani

Contrabandă cu Bijuterii de 19 kilograme la Aeroportul Otopeni: Dosar Penal pentru o Femeie de 51 de ani

Într-un incident remarcabil la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni, polițiștii de frontieră, în colaborare cu lucrătorii vamali, au descoperit aproximativ 19 kilograme de bijuterii ascunse în bagajul de mână al unei femei de 51 de ani, cetățean român, provenind din Istanbul. Incidentul a avut loc sâmbătă, 3 februarie, când femeia a încercat să treacă de controlul vamal pe culoarul verde, destinat călătorilor fără obiecte de declarat.

Controlul amănunțit a relevat prezența a doi saci plini cu bijuterii din metal alb, incluzând ceasuri, inele, cercei, coliere, brățări și broșe, presupuse a fi din argint. Această captură semnificativă a dus la preluarea bunurilor de către autoritățile vamale pentru expertizare ulterioară și la deschiderea unui dosar penal pentru contrabandă împotriva femeii.

Acest caz subliniază eforturile continue ale autorităților române de a combate contrabanda și de a asigura respectarea legilor vamale. În plus, servește ca un avertisment pentru călători despre consecințele grave ale încercărilor de a introduce ilegal bunuri de valoare în țară.

Poliția de Frontieră și autoritățile vamale rămân vigilente în protejarea frontierelor naționale și în prevenirea activităților ilegale, asigurând astfel securitatea și ordinea la punctele de intrare în România.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;