Persecuție pe șoselele din Suceava: Șofer cu numere false și contrabandă, prins după o urmărire ca în filme

Persecuție pe șoselele din Suceava: Șofer cu numere false și contrabandă, prins după o urmărire ca în filme

O urmărire spectaculoasă a avut loc pe drumurile din județul Suceava, când polițiștii au pornit în căutarea unui șofer care a refuzat să oprească la semnalul lor. Incidentul s-a desfășurat în noaptea de marți spre miercuri pe DN15, între localitățile Corbu și Toplița.

Totul a început când un bărbat la volanul unei mașini a ignorat indicațiile unui echipaj de poliție pentru un control de rutină. Refuzând să se supună legii, acesta și-a continuat drumul, declanșând o urmărire care s-a încheiat brusc după aproximativ un kilometru. În încercarea de a scăpa, șoferul a pierdut controlul autovehiculului, a lovit un indicator rutier și s-a oprit într-un mal de pământ.

Verificările efectuate de agenți au dezvăluit o captură neașteptată: în mașina accidentată se aflau 247.555 de țigarete netimbrate, suspectate a fi destinate comerțului ilegal. De asemenea, s-a constatat că vehiculul purta numere false de înmatriculare. Pe lângă produsele de contrabandă, polițiștii au găsit și suma de 1.018 lei și 300 de euro în numerar.

În urma accidentului, șoferul a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliția continuă investigațiile, sub supravegherea procurorilor, pentru a clarifica acuzațiile de deținere și comercializare ilegală a produselor accizabile, utilizarea de numere false de înmatriculare, contrabandă și vătămare corporală din culpă.

Acest eveniment subliniază riscurile la care se expun cei care încalcă legea și măsurile stricte pe care autoritățile le iau pentru a combate activitățile ilegale pe teritoriul României.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;