Comunitatea din Bihor în stare de șoc: Copil de 6 ani în comă după ce o poartă de fotbal s-a prăbușit peste el

Comunitatea din Bihor în stare de șoc: Copil de 6 ani în comă după ce o poartă de fotbal s-a prăbușit peste el

Un tragic accident a avut loc în localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, unde un copil de doar șase ani se luptă pentru viața lui după ce o poartă de fotbal metalică s-a prăbușit peste el în timp ce se juca.

Conform rapoartelor, copilul, care este elev în clasa pregătitoare, se afla pe terenul de fotbal împreună cu un alt minor în momentul în care structura metalică s-a desprins și a căzut, provocându-i răni grave. Micuțul a suferit leziuni serioase la cap și a fost găsit inconștient de către echipajul medical, care l-a transportat de urgență la Spitalul Județean din Oradea. Acolo, el a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier și, în prezent, se află pe secția de Terapie Intensivă, în stare stabilă, dar medicii sunt rezervați cu privire la evoluția stării sale de sănătate.

Poliția a demarat o anchetă pentru a determina circumstanțele exacte ale accidentului. "Polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au fost sesizați și continuă cercetările sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bihor într-un comunicat.

Accidentul a stârnit o undă de șoc în comunitate și a ridicat întrebări privind siguranța echipamentelor de joacă pentru copii. În timp ce ancheta este în curs, părinții și autoritățile locale sunt îndemnate să verifice și să asigure corespunzător echipamentele de pe terenurile de joacă pentru a preveni astfel de incidente nefericite.

Familia copilului, prietenii și întreaga comunitate așteaptă cu inimile strânse vești bune și se roagă pentru recuperarea rapidă a micuțului.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;