Comunitatea din Brașov șocată de un caz grav de abuz asupra unui minor

Comunitatea din Brașov șocată de un caz grav de abuz asupra unui minor

Comunitatea din Brașov este în stare de șoc după ce un caz îngrozitor de abuz asupra unui minor a ieșit la iveală. Un bărbat de 35 de ani este acuzat că și-ar fi violat repetat nepoata, o fetiță de doar 5 ani. Evenimentele traumatizante au fost raportate de mama copilei, iar autoritățile au intervenit prompt.

Incidentul a avut loc într-o localitate situată în apropierea municipiului Brașov. Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în seara zilei de 7 martie, bărbatul a profitat de incapacitatea micuței de a se apăra și de a-și exprima voința, abuzând-o sexual. Din nefericire, agresiunile nu s-au oprit aici, fiind raportat un nou act neconsimțit în seara următoare.

Anchetatorii au fost alertați de către mama fetei, iar purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, Radu Năstac, a confirmat detaliile cazului. Bărbatul este acum cercetat pentru viol asupra unui minor în formă continuată, iar pentru a asigura siguranța publică și a proteja victima, Judecătoria Brașov a decis arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 de zile.

Acest caz a stârnit indignare în rândul comunității și a reiterat necesitatea unei vigilențe sporite în protecția copiilor. Autoritățile sunt determinate să asigure că justiția își urmează cursul și că victima primește toată îngrijirea și sprijinul necesar în urma acestor evenimente traumatizante.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;