Suspecții crimei din Vaslui capturați după descoperirea cadavrului într-un geamantan

Suspecții crimei din Vaslui capturați după descoperirea cadavrului într-un geamantan

Autoritățile au reușit să îi prindă pe suspecții implicați în crima din localitatea Pungești, județul Vaslui, după ce cadavrul unui bărbat a fost descoperit într-un geamantan abandonat pe marginea drumului. Imaginile de pe camerele de supraveghere au surprins momentul în care doi indivizi, un bărbat și o femeie, cărau geamantanul prin sat. După ce au fost văzuți în București, unde au postat o fotografie pe o rețea de socializare, cei doi au fost capturați în Brașov.

Victima, un bărbat în jur de 50 de ani, a fost identificată după ce un localnic a sesizat poliția despre prezența geamantanului suspect pe marginea drumului. Echipe complexe de cercetare, formate din polițiști, criminaliști și procurori, coordonate de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au demarat investigațiile la fața locului. Procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui a fost, de asemenea, prezent pentru a supraveghea desfășurarea anchetei.

Principalii suspecți, care se cunoșteau cu victima de mai multă vreme, sunt acum în custodia autorităților pentru a fi interogați și pentru ca justiția să-și urmeze cursul în acest caz șocant care a tulburat comunitatea din Pungești.

Marius Avreiescu
Autor: Marius Avreiescu

Numele meu este Marius Avreiescu și sunt mândru să mă lucrez ca si editor la PressUpdate.ro. Îmi dedic zilele să filtrez prin mulțimea de informații pentru a oferi cititorilor noștri conținut de calitate, știri pe care t...

Search

Articole Recente

;