Tragedie în zona montană Padina: Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un hotel de lux

Tragedie în zona montană Padina: Un bărbat a fost înjunghiat mortal într-un hotel de lux

Într-un hotel din pitoreasca zonă montană Padina, județul Dâmbovița, s-a petrecut o tragedie care a șocat comunitatea. În noaptea de 10 spre 11 februarie 2023, un bărbat de 41 de ani din Târgoviște și-a pierdut viața, înjunghiat mortal în urma unui conflict spontan. Agresiunea s-a produs în prezența mai multor persoane, printre care se numărau și vedete cunoscute în România.

Anchetatorii au stabilit că principalul suspect în acest caz este un bărbat de 31 de ani, membru al unui clan interlop notoriu din București. După comiterea faptei, agresorul, împreună cu alți trei bărbați și o femeie, au încercat să fugă de la locul crimei, dar au fost opriți și reținuți de autorități.

Printre martorii audiați de poliție s-au aflat și cântărețul Alex Velea și artista Alina Eremia, care se aflau în hotel în momentul conflictului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmbovița, iar cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs crima și participarea fiecărui suspect la comiterea acesteia.

Trupul neînsuflețit al victimei a fost preluat de Serviciul Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei, iar comunitatea din zona montană Padina este în doliu, pierderea tragică a bărbatului lăsând în urmă multe întrebări și un sentiment profund de tristețe.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;