Comunitatea din Cluj în Alertă: Căutarea Bărbatului Care a Abandonat Trei Pui de Câine

Comunitatea din Cluj în Alertă: Căutarea Bărbatului Care a Abandonat Trei Pui de Câine

Într-un act de cruzime care a stârnit indignarea comunității din Cluj, un bărbat a fost filmat abandonând trei pui de câine în comuna Aghireş. Imaginile, distribuite pe larg pe rețelele de socializare, arată cum bărbatul oprește mașina, un Peugeot gri cu numărul de înmatriculare CJ90RUX, își pune mănuși și lasă animalele pe stradă, lăsându-le să-și găsească soarta în fața unor case.

Incidentul a fost rapid sesizat de reprezentanții asociației pentru protecția animalelor „Andreea & Benji’s happy dogs”, care au împărtășit imaginile, cerând ajutorul comunității pentru a face reclamație la poliția animalelor și pentru a identifica șoferul responsabil. Cu toate acestea, până în prezent, puii de câine nu au fost găsiți, aceștia fiind singuri și dezorientați după actul de abandon.

În urma publicării videoclipului, Poliția Județeană Cluj a anunțat că a început verificările pentru a găsi bărbatul responsabil. „Politiștii Biroului pentru Protecția Animalelor Cluj s-au sesizat din oficiu și au demarat activități pentru identificarea bărbatului responsabil și luarea măsurilor legale împotriva acestuia”, a declarat Poliția Județeană într-un comunicat.

Cazul subliniază importanța protecției animalelor și consecințele legale ale abandonului acestora. Comunitatea este încurajată să continue să fie vigilentă și să raporteze orice cazuri de cruzime față de animale.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;