Comunitatea din Podu Iloaiei unită în rugăciune pentru fetița în comă după accidentul din iaz

Comunitatea din Podu Iloaiei unită în rugăciune pentru fetița în comă după accidentul din iaz

Locuitorii din Podu Iloaiei, județul Iași, sunt uniți în speranță și rugăciune pentru o fetiță de patru ani care a suferit un accident grav, căzând într-un iaz local. Incidentul a avut loc vineri, iar micuța a fost găsită în stare de inconștiență și a intrat în stop cardiac. Echipele medicale au intervenit rapid și au reușit să o resusciteze, salvându-i viața în ultimul moment.

Fetița a fost transportată de urgență la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, unde a fost internată în comă. Medicii au lucrat neîncetat pentru a-i stabiliza starea, iar acum comunitatea așteaptă cu speranță vești bune despre evoluția stării ei de sănătate.

„A fost un apel pentru o fetiţă în vârstă de patru ani, căzută în iaz, inconştientă. În prima fază a ajuns echipaj medical şi au început manevrele de resuscitare, fetiţa fiind în stop cardiac. Resuscitarea a fost reuşită de medicul de la SMURD. Ea a fost transferată în comă, intubată, la Spitalul Sfânta Maria”, a declarat medicul Diana Cimpoesu, coordonator UPU SMURD Iaşi.

În aceste momente dificile, gândurile și rugăciunile tuturor sunt îndreptate către micuța luptătoare și familia ei. Comunitatea își exprimă speranța că fetița va trece peste acest obstacol și își va reveni cât mai curând posibil.

Acest incident tragic reamintește tuturor despre importanța supravegherii continue a copiilor, mai ales în apropierea surselor de apă, și despre rapiditatea cu care trebuie acționat în cazul unui accident.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;