Uniunea Salvați România încrezătoare în victoria candidatului Dreptei Unite la alegerile prezidențiale

Uniunea Salvați România încrezătoare în victoria candidatului Dreptei Unite la alegerile prezidențiale

Cătălin Drulă, liderul Uniunii Salvați România (USR), a exprimat în cadrul unei conferințe de presă la Sibiu, încrederea sa că un candidat al Dreptei Unite ar putea câștiga alegerile prezidențiale dacă va reuși să ajungă în turul al doilea. Drulă subliniază importanța alegerilor prezidențiale, considerând că acestea sunt decisive pentru direcția politică a țării.

"De la Cotroceni se dă ora exactă și semnalul", a declarat Drulă, evidențiind rolul crucial pe care îl are președintele în procesul de reformă și conducere a statului. Liderul USR a menționat că Alianța Dreapta Unită, ce cuprinde USR, PMP și Forța Dreptei, are ca obiectiv desemnarea unui candidat unic pentru alegerile prezidențiale, deși încă nu s-a luat o decizie finală în acest sens.

În contextul local, USR a lansat candidații pentru Primăria Sibiu și Consiliul Județean, cu Ruxandra Cibu Deaconu și Adrian Echert în fruntea listei. Aceștia sunt susținuți de alianța formată din cele trei partide de dreapta, care își propun să aducă schimbarea în administrația locală și să îmbunătățească infrastructura, exemplificată prin progresul autostrăzii „Moldovei” A7.

Această viziune politică, ce se axează pe reforme și dezvoltare, este promovată în speranța de a câștiga sprijinul electoratului și de a obține succesul în următoarele alegeri, atât la nivel local, cât și național.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;