Tânăr din Iași condamnat la închisoare după o serie de spargeri rapide și postări pe rețelele sociale

Tânăr din Iași condamnat la închisoare după o serie de spargeri rapide și postări pe rețelele sociale

Un tânăr din Iași a fost condamnat la 4 ani de închisoare, plus 271 de zile restante dintr-o pedeapsă anterioară, pentru comiterea a 14 spargeri într-o singură noapte. Evenimentele au avut loc în noaptea de 17 spre 18 februarie 2022, când bărbatul a reușit să spargă 9 magazine în decurs de 90 de minute. Ulterior, alte 5 reclamații de spargeri au fost adăugate la dosar.

Identificarea tânărului a fost facilitată de faptul că acesta purta aceleași haine pe care le avea în fotografiile de profil de pe conturile sale de Facebook și TikTok. Printre obiectivele vizate de hoț s-au numărat un magazin alimentar, de unde a sustras 450 de lei, și o patiserie, unde nu a găsit bani.

Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, individul va trebui să achite și suma de 4.000 de lei, reprezentând costurile pentru repararea ușii primului magazin atacat. Sentința Judecătoriei Iași nu este definitivă și poate fi contestată.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;