Povestea emoționantă a tânărului din Mureș dispărut de nouă ani și găsit de jandarmi

Povestea emoționantă a tânărului din Mureș dispărut de nouă ani și găsit de jandarmi

Un tânăr din Târnăveni, județul Mureș, a fost găsit pe o stradă din Câmpulung, Argeș, după ce fusese dat dispărut pentru o perioadă de nouă ani. Într-o noapte geroasă, patrula de jandarmi l-a observat pe bărbat și, după verificări, au descoperit că acesta figura în bazele de date ca persoană dispărută.

Din cauza temperaturilor scăzute, jandarmii au decis să-l ducă la Spitalul Municipal Câmpulung pentru a-i fi evaluată starea de sănătate. Ulterior, tânărul a petrecut noaptea într-un centru pentru persoane fără adăpost. Însă povestea nu se oprește aici. În dimineața următoare, trei jandarmi, în timpul lor liber, au luat inițiativa de a-l conduce pe bărbat acasă la mama sa, care l-a așteptat cu speranță timp de aproape un deceniu.

Acest gest de omenie și profesionalism al jandarmilor a fost primit cu laude și admirație de către comunitate. Pe rețelele sociale, colegii jandarmilor au împărtășit un video emoționant care surprinde momentul revederii tânărului cu mama sa, un moment care a emoționat o țară întreagă.

Acest incident subliniază importanța solidarității și a ajutorului umanitar în situații de criză, arătând că, dincolo de uniformă, jandarmii sunt în primul rând oameni cu inimă mare.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;