„Tablou de familie”, un nou serial despre drama divorțului, în curând la Kanal D

„Tablou de familie”, un nou serial despre drama divorțului, în curând la Kanal D

Kanal D anunță premiera unui nou serial intitulat „Tablou de familie”, care va explora din 27 iunie, la ora 20:00, complexitatea relațiilor de familie și provocările divorțului. Serialul urmărește povestea unei familii în care părinții, amândoi avocați de divorț, se confruntă cu propriul lor divorț, într-o ironie a destinului. În centrul acțiunii se află Çolpan Cevher, interpretată de Sumru Yavrucuk, și cele trei fiice ale sale, fiecare cu propriile lor lupte și aspirații.

Drama începe atunci când Azra Günay, jucată de Gökçe Bahadir, descoperă infidelitatea soțului său și decide să părăsească firma de avocatură a mamei sale pentru o casă de avocatură rivală. În timp ce Sanem Cevher (Gökçe Eyüboğlu) rămâne loială mamei și firmei, mezina Güneș (Tülin Ece) alege să se îndepărteze de lumea juridică. Serialul promite să dezvăluie secrete de familie, să exploreze dinamica relațiilor și să ofere o imagine autentică a vieții cosmopolite din Istanbul.

Telespectatorii vor avea ocazia să urmărească un scenariu captivant, cu răsturnări de situație și emoții intense, într-o producție ce aduce în prim-plan trăirile profunde ale personajelor în fața dificultăților vieții. „Tablou de familie” se anunță a fi o experiență televizuală emoționantă și profund umană pentru publicul din România.

Andrei Atanasiu
Autor: Andrei Atanasiu

Mă numesc Andrei Atanasiu și sunt editor la PressUpdate.ro. Ador să aduc știrile mai aproape de oameni, să găsesc adevăruri și să împărtășesc povești care contează. Suntem o echipă strânsă aici, și pasiunea mea pentru ju...

Search

Articole Recente

;