Alertă de incendiu la Spitalul Rovinari: 50 de persoane evacuate și intervenție rapidă a pompierilor

Alertă de incendiu la Spitalul Rovinari: 50 de persoane evacuate și intervenție rapidă a pompierilor

Un incendiu neașteptat a izbucnit la Spitalul Orășenesc Rovinari, provocând panică și o intervenție de urgență. Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 12:00, când un tablou electric din Compartimentul de Primiri Urgențe (CPU) a luat foc, punând în pericol viața pacienților și a personalului medical.

Promptitudinea angajaților spitalului a fost crucială, aceștia reușind să intervină cu stingătoarele din dotare și să prevină extinderea flăcărilor. În jur de 50 de persoane, între care pacienți și cadre medicale, au fost evacuate în siguranță din clădire. Doi pacienți care necesitau îngrijiri medicale de urgență, dar care nu au fost afectați direct de incendiu, au fost transferați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Târgu Jiu.

Echipele de pompieri s-au mobilizat rapid și au reușit să lichideze incendiul, limitând astfel pagubele și riscurile. După incident, a fost afectată alimentarea cu energie electrică a spitalului, însă serviciile de urgență lucrează asiduu pentru a remedia defecțiunile și a restabili alimentarea normală cu electricitate.

Autoritățile încă investighează cauzele exacte ale incendiului și se asigură că toate măsurile de siguranță sunt implementate pentru a preveni astfel de evenimente în viitor. Până în prezent, nu s-au raportat victime sau răniți în urma incidentului.

Pentru mai multe informații și actualizări, urmăriți-ne pe Google News.

Victorita Ioan
Autor: Victorita Ioan

Sunt Vitorita Ioan și îmi place să spun că magia mea stă în cuvinte, mai precis în cele pe care le împărtășesc ca editor la PressUpdate.ro. Zi de zi, scopul meu e să aduc în lumină povești care contează, să împing limite...

Search

Articole Recente

;